RENOMIA na Slovensku rozširuje svoje služby a vstupuje na trh s hypotekárnymi a spotrebiteľskými úvermi

Spoločnosť RENOMIA, vedúca poisťovacia maklérska spoločnosť v strednej a vo východnej Európe, kúpila na Slovensku spoločnosť HypoHouse. Vďaka akvizícii tejto špecializovanej spoločnosti na hypotéky RENOMIA rozšíri na slovenskom trhu svoje služby aj o oblasť hypotekárnych a spotrebiteľských úverov. Transakcia zapadá do celkovej stratégie skupiny poskytovať komplexné služby firmám aj občanom.

Bratislava, 26. 3. 2019 – „Akvizíciou spoločnosti HypoHouse rozšírime náš tím o skúsených hypotekárnych špecialistov a o služby klientom v oblasti hypotekárnych a spotrebiteľských úverov na bývanie. Verím, že naši klienti novú ponuku služieb ocenia. Nové produkty využijú tak naši špecialisti na pobočkách RENOMIA či RENOMIA BENEFIT, ako aj členovia siete RENOMIA NETWORK na Slovensku,“ hovorí Martin Michal, riaditeľ RENOMIA na Slovensku.

 

Tím HypoHousu zostáva nezmenený a svoje služby bude poskytovať pod novou značkou RENOMIA HYPOHOUSE.

 

Sme rady, že sa môžeme spojiť s jedným z najvýznamnejších hráčov na stredoeurópskom trhu v oblasti poistenia a risk managementu. Vidíme synergie v našom know-how a v našich skúsenostiach a veríme, že rozšírenie produktovej ponuky bude pre slovenských klientov RENOMIA prínosom,“ k akvizícii uvádzajú Jana Šlachtičová Lauková a Zuzana Lauková, partneri spoločnosti HypoHouse.

 

 

RENOMIA GROUP je vedúca medzinárodná spoločnosť založená v roku 1993 v Českej republike, ktorá poskytuje komplexné služby v oblasti poistenia, risk managementu a financií tak firmám, ako aj domácnostiam. V roku 2019 spravuje poistné vyše 392 mil. eur a má vyše 1 500 spolupracovníkov. Služby klientom zaisťuje na celom svete, a to vďaka vlastným pobočkám v 7 krajinách, partnerským sieťam či dlhodobej spolupráci s najväčšími svetovými maklérmi. Na Slovensku pôsobí od roku 2001.  www.renomia.sk

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin