Členovia

Mazars otvára novú pobočku v Nitre

Ahoj Nitra! Prichádza Mazars! Rozrastáme sa a teší nás, že vám môžeme oznámiť otvorenie novej pobočky v Nitre, spoločne s pobočkami v Bratislave, Považskej Bystrici a Košiciach je to štvrtý office na Slovensku.

Kancelárie Mazars sa nachádzajú v Cheese house na Mostnej 60. Klienti Mazars patria medzi najvýznamnejšie a najväčšie spoločnosti v regióne. Našim cieľom je byť k nim ešte bližšie a poskytovať služby v najvyššej požadovanej kvalite.

,,Rok 2018  sa niesol v znamení nárastu o 22% a sme radi, že si dlhodobo udržiavame svoju pozíciu medzi TOP poradenskými spoločnosťami na slovenskom trhu. Neaudítorské služby aktuálne tvoria 73% z celkového obratu. Sme nadšení z otvorenia štvrtej pobočky na Slovensku, v Nitre. Dôvodom tohto progresu sú naši ľudia, ktorí sú zdrojom nášho úspechu. Preto by som im chcel poďakovať za ich angažovanosť a tvrdú prácu počas celého roka. “ povedal Mickaël Compagnon, managing partner Mazars.

K profesionálnym službám v oblasti auditu, daní, účtovníctva, miezd a HR či poradenstva vieme pridať čosi navyše: priateľský U prístup a ľudské hodnoty. Podporujeme zmysluplné zavádzanie technologických inovácií - Mazars globálne Robotické centrum so sídlom na Slovensku a vo Francúzsku sa zameriava na automatizáciu robotických procesov (RPA - robotic process automation), process mining a AI. Naše kancelárie zdieľame s AI startupom Nettle.ai. Ako č.5 poradenská spoločnosť na Slovensku uprednostňujeme ľudí v sektore, kde dominujú korporácie zamerané na procesy..

Ak sa chcete o nás dozvedieť viac prejdite si našu webstránku alebo nás sledujte na Facebook , LinkedIn alebo Youtube.

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Konferencie & Semináre

Wellness Hotel Partizán  •  Bystrá

NEWMATEC 2024

Konferencia o aktuálnych a budúcich trendoch v automobilovom priemysle a vozidlách.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin