Podujatia  •  Fóra

Veľtrh Študenti, Podniky, Univerzity 2019

Ekonomická fakulta Univerzity Mateja Bela, Cesta na amfiteáter 1, 974 01, Banská Bystrica, Slovensko
See on map
Passé

Podujatie sa už konalo.

Slovensko-francúzsky univerzitný inštitút a Francúzsky inštitút na Slovensku v spolupráci s Francúzsko-slovenskou obchodnou komorou organizujú 8. ročník podujatia s názvom Veľtrh Študenti-Podniky-Univerzity. Po niekoľkých ročníkoch, ktoré sa konali v Bratislave, následne v Košiciach, sa tentokrát presúvame na stredné Slovensko do Banskej Bystrice. Veľtrh sa bude konať 4. apríla 2019 v priestoroch Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela.

Cieľom podujatia je ponúknuť podnikom možnosť predstaviť svoju spoločnosť, pracovné pozície a oblasť pôsobenia univerzitám, gymnazistom, študentom a čerstvým absolventom, ktorí sú pripravení prispieť svojím vkladom k rozvoju podnikov.

Podujatie bude zároveň príležitosťou, aby zástupcovia univerzít a firiem spolu diskutovali o existujúcich študijných programoch, o vzájomných potrebách a o možnostiach spolupráce.

Program

  • 10.00 - 10.30 hod. Príchod účastníkov
  • 10.30 - 12.30 hod. Panelová diskusia « Viacjazyčnosť v podnikovej praxi »
  • 12.30 - 14.30 hod. Prehliadka stánkov

Témou tohtoročného okrúhleho stola bude potreba znalosti viacerých cudzích jazykov v každodennej praxi podnikov. Diskusia vhodne tematicky doplní naše podujatie a bude prínosom tak pre zúčastnené podniky z hľadiska ich zamestnávania, ako aj pre študentov, ktorým pripomenie nevyhnutnú konkurenčnú výhodu na trhu práce.

Prihláška

Ak ste podnik, univerzita, alebo asociácia…, a chceli by ste sa zúčastniť tohto veľtrhu, prihláste sa prostredníctvom on-line registračného formuláru do 20. marca 2019.

Ak ste gymnazisti alebo študenti, neváhajte sa zúčastniť veľtrhu aj s vaším životopisom. Niektoré podniky majú pre vás pripravené zaujímavé pracovné pozície, ako aj krátkodobé stáže!

 

V dokumente na stiahnutie nižšie nájdete pozvánku a ponuku partnerskej spolupráce.

 

Documentation

Pozvanka_a_ponuka_partnerskej_spoluprace_-_Forum_2019__SK_.pdf (PDF • 574 KB) Pozvanka_a_ponuka_partnerskej_spoluprace_-_Forum_2019__SK_.pdf (PDF • 574 KB)

Event Location

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin