Galavečery a večierky  •  Naše podujatia  •  Komora

Slávnostný večer 2018

Dňa 12. decembra Francúzsko-slovenská obchodná  komora  usporiadala pre svojich členov, partnerov a priateľov Slávnostný večer, a tak pokračovala vo svojej dlhoročnej tradícii. Priestory podujatia sa však tento rok zmenili, z hradného kopca sa Slávnostný večer premiestnil na nábrežie Dunaja  –  do hotela Devín, ktorý sa nachádza v historickom centre Bratislavy.

Slávnostný večer je asi najvýznamnejšie podujatie, ktoré FSOK v priebehu roka organizuje pre svojich členov.  Počas večera sme mali príležitosť obzrieť sa za úspechmi FSOK v uplynulom roku, ako aj načrtnúť svoje plány, ambície či predsavzatia do toho nasledujúceho.

Tento výnimočný večer slávnostne otvorila svojím príhovorom p. Martina Le Gall Maláková, prezidentka FSOK, a po nej nasledoval Michel Boivin, ekonomický radca a šéf ekonomického oddelenia Francúzskeho veľvyslanectva na Slovensku.

Celým podujatím nás sprevádzal šarmantný moderátor p. Zoltán Tamáš. Hostí naladili do pohody tóny ukulele a huslí, ktoré dopĺňal melodický spev hudobnej skupiny Ukitas.

Veľká vďaka patrí našim partnerom  –  hlavnému sponzorovi Bartošík Šváby s.r.o; ďalším váženým partnerom Komerční banka, a.s. a PETERKA & PARTNERS advokátska kancelária s.r.o.;  ;  ILt spol. s r.o. za starostlivo vybrané vína; CORK s.r.o. za lahodné šampanské a Limousine Drivers, ktorý zabezpečil svojimi limuzínami pohodlný odvoz hostí po podujatí.

Počet zúčastnených prekonal naše očakávania. Ďakujeme, že ste prišli a sme nesmierne radi, že sme mohli rok 2018 zakončiť spoločne s Vami v príjemnej a priateľskej atmosfére.

 

Fotografie z podujatia nájdete na našom FacebookuLinkedIne a v našej fotogalérii.

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Konferencie & Semináre

Wellness Hotel Partizán  •  Bystrá

NEWMATEC 2024

Konferencia o aktuálnych a budúcich trendoch v automobilovom priemysle a vozidlách.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin