COVID-19

Ponuka na preventívne testovania zamestnancov na COVID-19

Ponuka odberov a testovania na Covid-19 zamestnancov firiem, ktoré o to majú záujem, od spoločnosti Medirex

Laboratóriá Medirex sú jednou zo štyroch súkromných certifikovaných spoločností, ktoré môžu na Slovensku vykonávať testy na Covid-19 (s výnimkou štátnych laboratórií). Spoločnosť Medirex zriadila niekoľko mobilných tímov na odbery a testovanie zamestnancov spoločností, ktoré o to prejavili záujem, na celom území Slovenska. Prirodzene, vyžaduje sa určitý minimálny počet odberov, aby tím mohol vycestovať.

 

Ku dnešnému dňu na Slovensku neexistuje žiadne legálne obmedzenie či podmienka (zo strany klienta) pre absolvovanie komerčného testu na Covid-19.

 

Nižšie nájdete na stiahnutie ponuku laboratórií Medirex, s ktorými sa nám podarilo dohodnúť na zvýhodnených cenách pre členov Francúzsko-slovenskej obchodnej komory.

 

V prípade záujmu a pre viac informácií neváhajte kontaktovať nás alebo priamo obchodného riaditeľa spoločnosti Medirex, p. Daniela Rušina : (+421 911 856 052), daniel.rusin(@)medirexgroup.sk 

Documentation

Download Covid_firmy_ENG.pdf  (PDF • 410 KB) Download Medirex_Covid_SK.pdf  (PDF • 116 KB) Download Pokyny_COVID19.pdf  (PDF • 360 KB)

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin