Novinky zo sveta biznisu  •  Členovia  •  Actualités

Mazars zakladá alianciu Mazars North America Alliance

Medzinárodná audítorská a poradenská spoločnosť Mazars oznámila založenie Mazars North America Alliance.

Mazars North America Alliance výrazne rozširuje pôsobenie spoločnosti Mazars v regióne Severnej Ameriky a poskytuje medzinárodným klientom prístup k ďalším 16 000 profesionálom z piatich významných účtovných a poradenských firiem v USA a Kanade.

Mazars North America Alliance je aliancia medzi Mazars a piatimi poprednými firmami v USA a Kanade - BKD, Dixon Hughes Goodman, Moss Adams, Plante Moran (americké firmy) a MNP (kanadská firma). Z geografického hľadiska týchto päť spoločností z aliancie doplní kapacity Mazars USA a Mazars Canada, čo umožní Mazars dosiahnuť úplné pokrytie v Severnej Amerike.

Vďaka tejto aliancii má Mazars v súčasnosti 40 000 profesionálov, ktorí poskytujú služby klientom na celom svete: 24 000 odborníkov v 89 krajinách a teritóriách v rámci Mazars integrovaného partnerstva a 16 000 odborníkov v USA a Kanade prostredníctvom Mazars North America Alliance. Vďaka tejto škále talentov ponúka Mazars svojim klientom všade na svete konzistentné, vysoko kvalitné služby prispôsobené potrebám jednotlivých klientov.

„Prostredníctvom Mazars North America Alliance posilňuje spoločnosť Mazars svoj rozsah, aby naplnila potreby veľkých medzinárodných spoločností v čase, keď v Európe prebieha povinná rotácia audítorských spoločností a kedy vo Veľkej Británii prebieha dôležitá debata o implementácii spoločného auditu.“, uzatvára Hélias.

Viac informácií o aliancii Mazars North America Alliance

Viac informácií o aktivitách Mazars nájdete na Facebooku, LinkedIn alebo www.mazars.sk

 

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Konferencie & Semináre

Wellness Hotel Partizán  •  Bystrá

NEWMATEC 2024

Konferencia o aktuálnych a budúcich trendoch v automobilovom priemysle a vozidlách.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin