Novinky zo sveta biznisu

Infosys partnerom spoločnosti GEFCO v digitálnej transformácii skupiny

Infosys (NYSE: INFY), svetový líder v oblasti digitálnych služieb novej generácie, uzavrel partnerstvo so svetovým lídrom v riešení multimodálnych dodávateľských reťazcov a európskou jednotkou v oblasti automobilové logistiky spoločnosťou GEFCO, aby v budúcich 5 rokoch podporil digitálnu transformáciu logistickej skupiny.

Infosys ako kľúčový obchodný a technologický partner bude pomáhať skupine GEFCO s transformáciou služieb pre správu firemných aplikácií novej generácie. Cieľom je doviesť spoločnosť GEFCO na úroveň „Digital Native,“ keď prirodzené využívanie digitálnych technológií umožní extrahovať i analyzovať informácie z akejkoľvek časti dodávateľského reťazca v reálnom čase, generovať ďalšie konkurenčné výhody a neustále zvyšovať pridanú hodnotu služieb pre svojich zákazníkov.

 

Jean-Luc Galzi, CIO spoločnosti GEFCO, k spolupráci s Infosys povedal: “Sme radi, že na digitálnu transformačnú cestu sa vydávame práve so spoločnosťou Infosys. Digitálne inovácie v odvetví dodávateľského reťazca sú kľúčové. Naše partnerstvo posilní odbornosť skupiny GEFCO a prinesie ďalšiu pridanú hodnotu našim zákazníkom.”  

 

Karmesh Vaswani, EVP and Global Head for Retail CPG & Logistics, Infosys, doplnil: “Veľmi si ceníme dôveru, ktorú v nás GEFCO vkladá. Máme spoločnú víziu „Art of Possible“ a uplatníme náš prístup Live Enterprise, aby sme pomohli posunúť súčasné hranice a posilniť tak vedúce postavenie GEFCO na trhu.

 

O SPOLOČNOSTI GEFCO

GEFCO je svetovým lídrom v komplexnom riešení dodávateľských reťazcov a európskym lídrom v oblasti logistiky pre automobilový priemysel. GEFCO stavia na svojich 70-ročných skúsenostiach a vďaka
15 000 zamestnancom navrhuje inovatívne a flexibilné riešenia pre moderné dodávateľské reťazce v rozličných odvetviach priemyslu. Spoločnosť pôsobí v 47 krajinách sveta a svojich zákazníkov obsluhuje z 300 pobočiek. V roku 2018 dosiahla Skupina GEFCO obrat vo výške 4,6 miliárd eur.

www.gefco.net

 

O spoločnosti Infosys Ltd.

Infosys je svetová jednotka v oblasti digitálnych služieb a poradenstve novej generácie. S digitálnou transformáciou pomáha klientom zo 46 krajín sveta. Viac ako tridsať rokov skúseností s riadením systémov a fungovaním svetových korporácií umožňuje tímu firmy Infosys spoľahlivo bdieť nad digitálnym rozvojom klientov. To sa darí predovšetkým prostredníctvom zavádzania umelej inteligencie, ktorá proces prerodu uľahčuje. Zároveň podporuje aj firmy s adaptívnym digitálnym prístupom tak, aby podávali výnimočné výkony k spokojnosti zákazníka.

Viac informácií nájdete na http://www.infosys.com.

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin