Členovia

GEFCO získalo cenu Toyota Motor Europe za manažment nákladov

Spoločnosť GEFCO, svetový líder v oblasti multimodálnych riešení dodávateľských reťazcov
a popredný európsky poskytovateľ logistiky pre automobilový priemysel, získala od firmy Toyota Motor Europe certifikát za riadenie nákladov v rokoch 2019 - 2020. Spoločnosť GEFCO získala toto ocenenie za mimoriadny výkon v oblasti riadenia nákladov už druhýkrát.

 

Už 20 rokov spoločnosť GEFCO úzko spolupracuje s európskymi tímami spoločnosti Toyota a poskytuje riešenia na mieru, ktoré zlepšujú prichádzajúce obchodné operácie. Riešenie spoločnosti GEFCO
s názvom Control Tower je v plnom súlade s princípmi Kaizen spoločnosti Toyota, zameranými na trvalé zlepšovanie a bolo navrhnuté s cieľom zvýšiť efektívnosť a produktivitu prostredníctvom lepšieho inžinieringu a úzkej spolupráce. 

 

„Teší nás, že sme opätovne získali ocenenie za kontinuálne zlepšovanie produktivity každodenných operácií spoločnosti Toyota,“ povedal Emmanuel Arnaud, Executive Vice President of Sales and Marketing spoločnosti GEFCO. „Naše riešenie Control Tower vzniklo v spolupráci s firmou Toyota, a to s cieľom naplniť špecifické potreby producenta vozidiel a pomôcť dosiahnuť očakávané výsledky. Obojstranný úspech je postavený na úzkej spolupráci, flexibilite a schopnosti využiť príležitosť na vytvorenie nákladovo efektívnych riešení. Ocenenie od spoločnosti Toyota je pre nás jedna z ciest, ako napĺňať motto spoločnosti GEFCO, ‘Partners, unlimited’.“

 

O SPOLOČNOSTI  GEFCO

GEFCO je svetovým lídrom v multimodálnom riešení dodávateľského reťazca a európskym lídrom v logistike pre automobilový priemysel. Na základe 70-ročných skúseností, odbornosti svojich 15 000 zamestnancov navrhuje inovatívne a flexibilné riešenia, ktoré dokážu splniť najzložitejšie výzvy dodávateľského reťazca v každom priemyselnom odvetví. Spoločnosť GEFCO pôsobí v 47 krajinách a jej súčasťou je integrovaná globálna sieť. GEFCO svojich zákazníkov obsluhuje z 300 pobočiek po celom svete. V roku 2019 dosiahla Skupina GEFCO obrat vo výške 4,7 miliárd eur.

www.gefco.net cid:image001.png@01D50BDB.E9C0D5D0  cid:image002.png@01D50BDB.E9C0D5D0

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin