COVID-19  •  Členovia

GEFCO zabezpečuje urgentné prepravy testovacích sád pre COVID-19

GEFCO, líder v oblasti komplexných riešení dodávateľských reťazcov, prepravil 30 ton zdravotníckeho vybavenia pre nadnárodného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti. Zásielky, ktoré urgentne putovali z Francúzska do niekoľkých destinácií v Alžírsku, Tunise a Antilách obsahovali testovacie sady COVID-19. Tie boli dopravené do laboratórií, ktoré zaregistrovali zvýšený dopyt po testovaní a v ktorých hrozil nedostatok testovacích setov.

 

Tím Air & Sea spoločnosti GEFCO zabezpečil pravidelné týždenné dodávky testovacích sád pre skríning COVID-19 počas celého obdobia pandémie, a to aj prostredníctvom mnohých výziev, s ktorými sa aj vzhľadom na aktuálne opatrenia musel vysporiadať. Vďaka uzavretiu letiska Orly boli všetky aktivity, vrátane pravidelných odletov testovacích sád, presunuté na letisko Charlese de Gaulla. Všetky prepravy boli realizované podľa presne stanoveného časového harmonogramu, aby boli kľúčové položky dodané bezpečne, maximálne efektívne, pri dodržaní všetkých stanovených predpisov a klient ich mohol v zdravotníckych zariadeniach v cieľových destináciách použiť na skríningové testovanie na COVID-19.

 

Tento projekt je jedným z príkladov časovo kritických prepráv realizovaných v uplynulých týždňoch spoločnosťou GEFCO pre oblasť farmaceutického priemyslu. Ďalším podobným počinom bolo aj vypravenie dvoch charterových letov s ochrannými pomôckami, zdravotníckym materiálom, vitamínmi a doplnkami stravy z Šanghaja do Bratislavy pre spoločnosť PENTA.

 

Paul-Henri Freret, výkonný viceprezident GEFCO Air & Sea k tomuto projektu uviedol: "Podpora urgentných globálnych dodávok je v našej DNA už dlhý čas. Ponúkame časovo kritické riešenia, ktoré pomôžu počas neočakávaných udalostí, rovnako ako v prípade plánovaných prepráv, pri ktorých je tlak na rýchle doručenie.

 

Vďaka koronavírusovej kríze sme sa zdokonalili v schopnosti maximálne sa prispôsobiť a pracovať s klientmi vo veľmi úzkom partnerstve, aby sme dokázali splniť všetky ich aktuálne požiadavky. Sme hrdí, že svojimi službami môžeme podporovať prácu našich zákazníkov, ktorá je z hľadiska zvládnutia pandémie kľúčová a zároveň dokážeme zabezpečiť maximálnu ochranu našich zamestnancov."

 

 

O SPOLOČNOSTI  GEFCO

GEFCO je svetovým lídrom v multimodálnom riešení dodávateľského reťazca a európskym lídrom v logistike pre automobilový priemysel. Na základe 70 – ročných skúsenostiach a jedinečnej odbornosti svojich 15 000 zamestnancov navrhuje inovatívne a flexibilné riešenia, ktoré dokážu splniť najzložitejšie výzvy dodávateľského reťazca v každom priemyselnom odvetví. Spoločnosť GEFCO pôsobí v 47 krajinách a jej súčasťou je integrovaná globálna sieť. GEFCO svojich zákazníkov obsluhuje z 300 pobočiek po celom svete. V roku 2019  dosiahla Skupina GEFCO obrat vo výške 4,7 miliárd eur.

 

V roku 2018 spoločnosť GEFCO otvorila svoj tretí špecializovaný sklad s teplotnými režimy pre oblasť biotechnológií, farmácie a zdravotníctva. Nachádza sa neďaleko letiska London Heathrow. GEFCO disponuje aj ďalšími sklady vo Frankfurte a Amsterdame. V roku 2017 bola skupine udelená certifikácia IATA-CEIV Pharma pre činnosť v oblasti Air & Sea v Holandsku, pričom skladovacie kapacity u letisko Heathrow majú certifikáciu WDA a Frankfurtskej zariadení certifikáciu IATA-CEIV Pharma.

www.gefco.net cid:image001.png@01D50BDB.E9C0D5D0 cid:image002.png@01D50BDB.E9C0D5D0

 

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Konferencie & Semináre

Wellness Hotel Partizán  •  Bystrá

NEWMATEC 2024

Konferencia o aktuálnych a budúcich trendoch v automobilovom priemysle a vozidlách.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin