Členovia

GEFCO zabezpečilo dodávku šiestich ton ochranného materiálu pre rumunský trh

Spoločnosť GEFCO, globálny líder v oblasti riešení multimodálnych dodávateľských reťazcov, prepravila v uplynulých týždňoch ďalšie transkontinentálne zásielky ochranných zdravotníckych pomôcok v urgentnom režime. Išlo o dodávku tovaru pre sieť rumunských dentálnych kliník aj ochranné prvky pre rumunský trh. Celkovo šesť ton ochranných pomôcok bolo prepravených v režime Time Critical Solutions zo Šanghaja do Frankfurtu letecky a následne potom kamiónovou dopravou do cieľových destinácií v Rumunsku. Na rumunský trh bolo dodaných celkovo 1,25 milióna tvárových rúšok a 5 100 ochranných okuliarov.

 

Zhruba jeden milión tvárových rúšok je určený na predaj v rámci rumunského trhu, zvyšných 250 tisíc rúšok mieri do siete dentálnych kliník a zubných laboratórií. GEFCO bolo jediným dodávateľom, schopným zorganizovať prepravu zásielky v urgentnom režime, vrátane klientom požadovaných hodinových updatov, informácií o aktuálnom stave prepravy v reálnom čase a zabezpečenie všetkých colných aj daňových náležitostí.

 

Radu Adăscăliţei, manažér rumunskej pobočky Air & Sea spoločnosti GEFCO, uviedol: "Som právom hrdý na svoj tím, ktorý dokázal v tomto veľmi turbulentnom období navrhnúť unikátne urgentné riešenie na mieru pre zákazníka, nájsť voľné prepravné kapacity a zabezpečiť transkontinentálnu dopravu v rekordnom čase. Veľkým benefitom bola medzinárodná prítomnosť Skupiny GEFCO, tím kolegov vo frankfurtskej pobočke pomohol vybaviť daňové a colné formality, čím sme významne skrátili tranzitný čas celej dodávky. "

 

Časovo kritické zásielky v čase koronavírusu

GEFCO počas koronavírusovej krízy zaznamenalo zvýšený dopyt po urgentných prepravách. Pre klientov zorganizovalo prepravu ochranných pomôcok, testov na COVID-19, ale aj distribúciu viac než tisícky nemocničných lôžok týždenne pre francúzskeho výrobcu v rámci Európy.

 

GEFCO aj naďalej podporuje svojich dlhodobých zákazníkov nielen v oblasti farmaceutického priemyslu, biotechnológií a starostlivosti o zdravie, ale aj z ďalších priemyselných segmentov, predovšetkým z automobilového priemyslu. Práve pre automotive organizovalo GEFCO od začiatku pandémie koronavírusu niekoľko časovo kritických prepráv nevyhnutných pre čo najhladšie obnovenie výroby automobilov. V duchu motta "Partners, unlimited" je GEFCO svojim klientom predovšetkým partnerom pripraveným kedykoľvek pomôcť s návrhom dodávateľského reťazca alebo optimalizáciou existujúceho v tomto období plnom neočakávaných výziev.

 

 

O SPOLOČNOSTI  GEFCO

GEFCO je svetovým lídrom v multimodálnom riešení dodávateľského reťazca a európskym lídrom v logistike pre automobilový priemysel. Na základe 70-ročných skúseností, odbornosti svojich 15 000 zamestnancov navrhuje inovatívne a flexibilné riešenia, ktoré dokážu splniť najzložitejšie výzvy dodávateľského reťazca v každom priemyselnom odvetví. Spoločnosť GEFCO pôsobí v 47 krajinách a jej súčasťou je integrovaná globálna sieť. GEFCO svojich zákazníkov obsluhuje z 300 pobočiek po celom svete. V roku 2019 dosiahla Skupina GEFCO obrat vo výške 4,7 miliárd eur.

www.gefco.net  

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Konferencie & Semináre

Wellness Hotel Partizán  •  Bystrá

NEWMATEC 2024

Konferencia o aktuálnych a budúcich trendoch v automobilovom priemysle a vozidlách.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin