Členovia

GEFCO zabezpečí distribúciu nových vozidiel Ford k autorizovaným dílerom vo Francúzsku

GEFCO France, dcérska spoločnosť GEFCO Group, ktorá je svetovou jednotkou na poli multimodálnych dodávateľských reťazcov a popredným európskym poskytovateľom logistiky pre automobilový priemysel, sa stala distribútorom nových vozidiel značky Ford do siete autorizovaných predajcov po celej krajine.

 

Spoločnosť Ford vybrala GEFCO na základe výberového konania. Predpokladaný objem distribúcie je 40 000 vozidiel ročne. GEFCO France už skôr figurovala v celoštátnej sieti obchodného zastúpenia značky Ford ako poskytovateľ skladovacích a prepravných služieb pre tisíce nových vozidiel. Táto najnovšia forma partnerskej spolupráce je potvrdením, že firma Ford dôveruje expertným znalostiam spoločnosti GEFCO v oblasti automobilovej logistiky.

 

GEFCO Group, renomovaný partner pre automobilovú logistiku so sedemdesiatročnou tradíciou, spravuje inbound toky spoločnosti Ford naprieč Európou – svoje logistické a distribučné služby pre Ford zabezpečuje v Španielsku, Rumunsku, Nemecku, Rakúsku a v Českej republike.

 

Logistické služby šité na mieru novým distribučným plánom spoločnosti Ford vo Francúzsku

 

Po májovom znovuotvorení dílerstiev sa GEFCO France ujala prepravy automobilov Ford, a to v súlade s novým distribučným plánom výrobcu pre francúzsky trh, ktorý zahŕňa aj priamu dodávku vozidiel.

 

Vďaka GEFCO denne putujú k predajcom nové vozne z pobočiek spoločnosti v Creutzwalde (východ Francúzsko) a Douai (sever Francúzska), ako aj z prístavov Sète (juh Francúzska) a Zeebrugge (Belgicko) v prípade vozňov prepravovaných námornou dopravou. Z pobočky spoločnosti GEFCO v Étupesi (východ Francúzsko) sú riadené nakládky vozňov a naplánované toky podľa objemov aj cieľových destinácií.

 

Obnovenie tokov po období koronavírusovej krízy

 

V čase, keď zdravie zamestnancov, zákazníkov a obchodných partnerov predstavuje najvyššiu prioritu, GEFCO implementovalo aj rad konkrétnych opatrení, ktoré majú zabezpečiť čo najspoľahlivejšiu ochranu v rámci distribúcie pre spoločnosť Ford. Sú to predovšetkým smernice, ktoré spoločnosť GEFCO Group zostavila s cieľom informovať vodiča o správnych hygienických postupoch, ktoré treba dodržiavať v každej situácii, ktorá môže v rámci dodávky nastať. Plnenie stanovených predpisov vodičom umožnia aj sady obsahujúce rúška, ochranné rukavice, dezinfekčné gély na ruky a antibakteriálne obrúsky, ktoré majú k dispozícii. V priebehu nevyhnutného času bude GEFCO Group monitorovať všetky služby, aby zabezpečila dodržiavanie pravidiel a preventívnych opatrení, ktoré si súčasná zdravotná situácia žiada.

Yvon Pasquiou, riaditeľ marketingu a obchodu GEFCO France, uvádza: "Veľmi nás teší, že vďaka spolupráci na francúzskom trhu spoločnosť Ford potvrdila svoju dôveru  GEFCO. Naši zákazníci môžu na základe riešení s vysokou pridanou hodnotou a s jedinečnými expertnými znalosťami automobilovej logistiky optimalizovať svoje dodávateľské reťazce a naplno sa sústrediť na svoju hlavnú podnikateľskú činnosť. "

 

 

O SPOLOČNOSTI  GEFCO

GEFCO je svetovým lídrom v multimodálnom riešení dodávateľského reťazca a európskym lídrom v logistike pre automobilový priemysel. Na základe 70-ročných skúseností, odbornosti svojich 15 000 zamestnancov navrhuje inovatívne a flexibilné riešenia, ktoré dokážu splniť najzložitejšie výzvy dodávateľského reťazca v každom priemyselnom odvetví. Spoločnosť GEFCO pôsobí v 47 krajinách a jej súčasťou je integrovaná globálna sieť. GEFCO svojich zákazníkov obsluhuje z 300 pobočiek po celom svete. V roku 2019 dosiahla Skupina GEFCO obrat vo výške 4,7 miliárd eur.

 

www.gefco.net  

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin