Členovia

GEFCO SAE sa stalo partnerom spoločnosti DP World SAE pre logistické riešenia v segmente automotive v prístave Jebel Ali

Spoločnosť GEFCO plánuje v prístave Jebel Ali v Spojených arabských emirátoch implementovať komplexnú ponuku logistických riešení. Uzavretím partnerstva so spoločnosťou DP World, obchodným a logistickým centrom regiónu SAE, ďalej podporí rast automobilového odvetvia v krajinách GCC (pozn.: štáty Perzského zálivu; Bahrajn, Kuvajt, Oman, Qatar, Saudská Arábia, Spojené Arabské Emiráty).

 

Spoločnosť GEFCO, svetový líder v oblasti multimodálnych riešení dodávateľských reťazcov a popredný európsky poskytovateľ logistiky pre automobilový priemysel, uzavrela prostredníctvom svojej pobočky v Spojených arabských emirátoch partnerstvo na riešenie logistiky nových vozidiel so spoločnosťou DP World v regióne SAE. V rámci tejto spolupráce GEFCO SAE ponúka zákazníkom z oblasti automotive flexibilné, integrované riešenia skladovania vozidiel a manipuláciu s nimi v krytom parkovacom priestore spoločnosti DP World v prístave Jebel Ali.

 

Krytý parkovací priestor firmy DP World pomáha spoločnosti GEFCO SAE počas skladovania a ďalšej manipulácie chrániť vozidlá pred krupobitím, slnečnou expozíciou i prašným prostredím. Tieto priestory na skladovanie automobilov ponúkajú krátkodobé i dlhodobé skladovacie riešenia regionálnym i medzinárodným zákazníkom, ktorí môžu využiť pobrežné objekty nezaťažené clom a daňami pre tranzit vozidiel.  Flexibilné a individualizované riešenia spoločnosti GEFCO umožňujú producentom áut znížiť celkové náklady na prepravu vďaka možnostiam skladovania a údržby áut pred ich dodaním. Zákazníci môžu súčasne sledovať stav skladových zásob pomocou špeciálneho portálu GEFCO.

 

Uzavretie partnerstva so spoločnosťou DP World pre región SAE posilňuje pozíciu spoločnosti GEFCO na trhu v regióne Perzského zálivu, kde pôsobí už viac ako osem rokov. GEFCO SAE tu ponúka kompletnú škálu logistických riešení pre logistiku hotových vozidiel určených zákazníkom pôsobiacim v odvetví importu a exportu automobilov. Tieto riešenia zahŕňajú námornú prepravu z výrobných závodov do prístavu Jebel Ali, dopravu, skladovanie, údržbu a správu skladovaných vozidiel i toky prostredníctvom zóny voľného obchodu Jebel Ali (Jafza) do krajín GCC, ale aj do Jordánska, Iraku, Turecka a Afriky.

 

Thierry Bocquillet, prevádzkový riaditeľ spoločnosti GEFCO pre zónu voľného obchodu na Strednom východe, k novému partnerstvu povedal: „Ako veľký medzinárodný hráč na poli logistiky ponúkame inteligentné, plne flexibilné a konkurencieschopné logistické riešenia podporujúce rozvoj aktivít našich zákazníkov. Sme hrdí na to, že máme tak spoľahlivého partnera, ako je spoločnosť DP World, ktorá zdieľa náš cieľ podporiť rast automobilového priemyslu v krajinách GCC.“

 

Shahab Al Jassmi, obchodný riaditeľ prístavu a terminálu – DP World, región SAE, uviedol: „Sme hrdí na spoluprácu so spoločnosťou GEFCO a dúfame, že využijú naše schopnosti na podporu miestneho automobilového priemyslu. DP World, obchodné a logistické centrum v regióne SAE, zahŕňa prístav Jebel Ali a zónu Jafza. Tvorí tak významnú bránu pre automobilový trh v štátoch Perzského zálivu i toky po celom svete.“

 

O SKUPINE GEFCO

GEFCO je svetovým expertom v oblasti multimodálnych riešení dodávateľských reťazcov a európskym lídrom logistiky pre automobilový priemysel. Staviac na 70 rokoch skúseností GEFCO navrhuje chytré, flexibilné riešenia pre partnerov a klientov zo všetkých oblastí priemyslu. Skupina GEFCO je prítomná na piatich kontinentoch. Na 47 svetových trhoch pre ňu pracuje celkove 15 000 profesionálov. Celkové príjmy Skupiny v roku 2019 dosiahli 4,7 miliardy eur.  

www.gefco.net

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin