Členovia

GEFCO otvára distribučné centrum Schiphol, k manažmentu nových obchodov v rámci Air & Sea

GEFCO, svetový líder v multimodálnych riešeniach dodávateľského reťazca a európsky líder v automobilovej logistike, otvára nové skladovacie priestory v Amsterdame, aby podporil rozšírenie obchodných aktivít divízie Air & Sea.

 

Sklad o rozlohe 7 000 m2, ktorý GEFCO otvorí v júni 2020, poskytne moderné skladovacie kapacity a komplexný manažment prepráv zákazníkom z najrôznejších oblastí, ako sú high-tech a domáce vybavenie, letectvo a obrana, automobilový priemysel, biotechnológie, farmácia a zdravotná starostlivosť, kozmetický priemysel, maloobchod aj módny priemysel.

 

Nové distribučné centrum ponúkne integrované logistické služby pre štandardné prepravy, dopravu nebezpečného tovaru, zásielky prepravované v teplotných režimoch aj urgentnú prepravu. Poloha v tesnej blízkosti letiska Schiphol zabezpečí rýchlo a efektívne prichádzajúce a odchádzajúce toky. Ďalšou výhodou je blízkosť námorných prístavov Amsterdam a Rotterdam.

 

Zariadenie poskytne aj vysokú úroveň zabezpečenia, vrátane nepretržitého 24/7 monitoringu. Nové centrum je vybudované plne v súlade s tzv. Good Distribution Practice (GDP) a má certifikáciu
ISO 9001: 2015, čo dokazuje vysoký štandard kvality, najmä pre prepravy v oblasti farmaceutického priemyslu. Distribučné centrum v Amsterdame doplní skladovacie centrá s riadenou teplotou dedikované pre oblasť farmácie, biotechnológií a starostlivosti o zdravie, ktoré má divízia Air & Sea spoločnosti GEFCO na letiskách Heathrow vo Veľkej Británii a v nemeckom Frankfurte.

 

Paul-Henri Freret, Executive Vice President, GEFCO Air & Sea, uviedol: "Vďaka vynikajúcemu spojeniu so všetkými hlavnými dopravcami a tesnej blízkosti letiska Schiphol aj hlavných prístavov, má nové distribučné centrum dokonalú pozíciu na podporu rastúceho počtu prepráv v rámci divízie Air & Sea."

 

Emmanuel Arnaud, Executive Vice President divízie Sales & Marketing, GEFCO dodáva:

"Centrum bude neoceniteľným pomocníkom pri riadení nových obchodných príležitostí, ale aj pri podpore medzinárodného rastu našich súčasných zákazníkov."

 

Tím Air & Sea spoločnosti GEFCO predstaví svoje najnovšie riešenie prepráv v oblasti farmaceutického priemyslu, biotechnológií a starostlivosti o zdravie na konferencii LogiPharma 2020 (v súčasnosti naplánované na 1. až 3. septembra v Nice).

 

O SPOLOČNOSTI  GEFCO

GEFCO je svetovým lídrom v multimodálnom riešení dodávateľského reťazca a európskym lídrom v logistike pre automobilový priemysel. Na základe 70 – ročných skúsenostiach a jedinečnej odbornosti svojich 15 000 zamestnancov navrhuje inovatívne a flexibilné riešenia, ktoré dokážu splniť najzložitejšie výzvy dodávateľského reťazca v každom priemyselnom odvetví. Spoločnosť GEFCO pôsobí v 47 krajinách a jej súčasťou je integrovaná globálna sieť. GEFCO svojich zákazníkov obsluhuje z 300 pobočiek po celom svete. V roku 2019  dosiahla Skupina GEFCO obrat vo výške 4,7 miliárd eur.

www.gefco.net cid:image001.png@01D50BDB.E9C0D5D0 cid:image002.png@01D50BDB.E9C0D5D0

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Konferencie & Semináre

Wellness Hotel Partizán  •  Bystrá

NEWMATEC 2024

Konferencia o aktuálnych a budúcich trendoch v automobilovom priemysle a vozidlách.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin