Noví členovia  •  Actualités

FSOK víta svojho nového člena - AMP Group, a.s.!

Táto spoločnosť našim hosťom pripravila darčeky pri príležitosti 25. výročia založenia FSOK, ktoré sme spolu oslávili 10.10.2019. Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!

FSOK víta svojho nového člena, spoločnosť AMP Group, a.s., ktorá sa okrem iných aktivít venuje aj dovozu a predaju francúzskych delikates značiek ako Confit de Provence, Godard, Favols,  Naturgie, Clément Faugier, Chocolatier Mathez, La Compagne Bretonne a ďalších. V ponuke jej predajne LA BONTÉ v bratislavskom Fresh Markete a e-shopu nechýbajú ani BIO produkty a produkty zdravej výživy, ako aj darčekové balíčky pre jednotlivcov aj firmy.

V rámci svojho projektu VINTAGE & RETRO sa spoločnosť venuje predaju nábytku a bytových doplnkov zameraných na vidiecky a provensálsky štýl. Maloobchodnú predajňu LE DÉCOR a veľkoobchod pod značkou RETRONAT.SK nájdete v R1 Centre na Rožňavskej ulici v Bratislave, kde od novembra 2019 pribudne aj showroom pre veľkoobchodné zastúpenie francúzskeho výrobcu bytových doplnkov NATIVES. Krásne doplnky vo vintage a retro štýle potešia najmä nežné pohlavie, ale sú obľúbené tiež pre kaviarne a reštaurácie.

Documentation

Download AMP_GROUP.pdf  (PDF • 281 KB)

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin