Novinky zo sveta biznisu

Advokátska kancelária Peterka & Partners expanduje do Chorvátska

Praha/Záhreb, 1. marec 2023

Peterka & Partners, popredná advokátska kancelária pôsobiaca v strednej a východnej Európe, oznámila otvorenie novej kancelárie v Chorvátsku. Prevádzka novej kancelárie, ktorá sa nachádza v Záhrebe, bola zahájená 1. marca 2023. Je to dôležitý míľnik pre spoločnosť, ktorá sa o rozšírenie svojej pôsobnosti v Chorvátsku usilovala posledných sedem rokov. Nová kancelária bude poskytovať komplexné právne služby pre medzinárodných a domácich klientov v Chorvátsku.

"Naša expanzia do Chorvátska je pre nás dôležitým krokom, pretože pokračujeme v raste a posilňovaní našej prítomnosti v regióne strednej a východnej Európy. Sme odhodlaní poskytovať našim klientom kvalitné právne služby v celom regióne CEE a veríme, že naša nová kancelária v Záhrebe nám pomôže tento cieľ dosiahnuť“ uviedol Ondřej Peterka, riadiaci partner advokátskej kancelárie Peterka & Partners.

Hlavnou kontaktnou osobou sa stala Anja Haramija, ktorá má bohaté skúsenosti s právnym prostredím na chorvátskom trhu. "Som nadšená, že môžem byť súčasťou kancelárie Peterka & Partners v Záhrebe. Veľmi nás teší, že budeme môcť prehĺbiť regionálnu synergiu v rámci skupiny Peterka & Partners a poskytovať našim klientom najlepšie možné odborné a komplexné právne poradenstvo" uviedla Anja Haramija.

V rámci organizácie Peterka & Partners sa záhrebská kancelária stane jednotným kontaktným miestom pre koordináciu právnych služieb pre bývalú Juhosláviu a deviatou kanceláriou Peterka & Partners v regiónu strednej a východnej Európy.

Viac informácii o spoločnosti Peterka & Partners a ich službách nájdete na webových stránkach Peterka & Partners.

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Konferencie & Semináre

Wellness Hotel Partizán  •  Bystrá

NEWMATEC 2024

Konferencia o aktuálnych a budúcich trendoch v automobilovom priemysle a vozidlách.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin