Členovia

108 AGENCY je držiteľom ceny HOF Awards 2019

Česko-slovenská realitno-poradenská spoločnosť 108 AGENCY získala víťazstvo v kategórií Warehouse Real Estate Agency v regiónoch CEE (entral and Eastern Europe) a SEE (South-East Europe) odovzdanej na prestížnych HOF Awards 2019.

Slávnostné vyhlásenie HOF Awards za rok 2019 sa konalo 4. apríla v pražskom hoteli Marriott. Na základe víťazstva z minulého roku sa 108 AGENCY prebojovala do finále a získala prvenstvo v kategórii Best Warehouse Real Estate Agency. V priebehu roku 2018 prenajala spoločnosť viac ako 100 000 m2 skladových priestorov na Slovensku a presiahla 300 000 m2 v Českej republike.

 

“Rád by som sa úprimne poďakoval celému tímu 108 AGENCY za skvelú prácu a odhodlanie a tiež všetkým našim klientom za prejavenú dôveru. V budúcnosti sa plánujeme sústrediť aj na ďalšie okolité krajiny. Je to pre nás obrovský záväzok a silná motivácia k tvrdej práci do ďalších rokov”, hovorí Branislav Jendek, konateľ 108 AGENCY.

 

108 AGENCY sa v prestížnej realitnej súťaži v strednej Európe CIJ Awards pravidelne umiestňuje na prvých pozíciach už od roku 2015. Česká aj slovenská pobočka zvíťazila v priebehu posledných štyroch rokov hneď v niekoľkých kategóriach. V roku 2018 napríklad vyhrala 108 AGENCY Slovensko cenu CIJ Best Warehouse Lease za sprostredkovanie prenájmu industriálnych priestorov s rozlohou cca 40 000 m2.

 

Ocenenie Hall of Fame je organizované nakladateľstvom Roberts Publishing Media Group a združuje profesionálov z oblasti nehnuteľností a tímy z celej strednej a východnej Európy, ktoré spolu súťažia o cenu Best of the Best HOF Awards vo viac ako 30 kategóriách. Každý rok sa nominujú víťazi z predchádzajúcich CIJ Awards. Tieto série súťaží sa konajú v Českej republike, Maďarsku, Poľsku, Rumunsku, Srbsku a na Slovensku.

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin