Členovia

GEFCO i v ďalších troch rokoch zabezpečí distribúciu áut Toyota a Lexus na slovenskom, českom a maďarskom trhu

GEFCO zabezpečí i v ďalších rokoch pre spoločnosť Toyota distribúciu nových vozidiel k dílerom na slovenskom, českom a maďarskom trhu. Zmluva o distribúcii hotových vozidiel bola uzavretá na ďalšie tri roky, predpokladaný objem prepravených áut je 120 000.   

 

So spoločnosťou Toyota spolupracuje GEFCO už od roku 2008. Pred dvanástimi rokmi, keď sa spolupráca začala, GEFCO zabezpečovalo skladovanie vyrobených vozidiel a ich distribúciu do obchodných zastúpení v rámci českého trhu. V priebehu nasledujúcich rokov sa portfólio poskytovaných služieb postupne rozširovalo. Vozidlá značiek Toyota a Lexus sú dnes distribuované z kolínskeho centra nielen do Českej republiky, ale i na Slovensko a do Maďarska, a to s vysokou pridanou hodnotou v podobe kontroly pred dodaním (PDI) a postprodukčnými úpravami (PPO).

 

Kľúčom k úspechu sú  služby s vysokou pridanou hodnotou

 

Toyota je značka známa svojím vysokým štandardom kvality. Centrum GEFCO v Kolíne spĺňa najprísnejšie normy a požiadavky stanovené výrobcom vozidiel a vďaka tomu je oprávnené realizovať postprodukčné operácie skladovaných vozidiel. Benefitom pre zákazníka sú nižšie náklady, pre koncového klienta je to potom kratší čas dodania pri rovnakej kvalite ako v prípade realizácie samotným výrobcom. „V našom workshope sme schopní realizovať až 90 druhov inštalácií, a to od tých jednoduchých, ktoré trvajú asi 5 minút, až po zložité úpravy trvajúce niekoľko hodín. Technicky ide o dizajnové úpravy, elektronické či technické inštalácie, ako je montáž GPS navigácie, alarmu, hmloviek, ťažných zariadení, čalúnení sedačiek a mnoho ďalších,“ popisuje Miloš Mrázek, riaditeľ divízie FVL spoločnosti GEFCO pre Českú republiku a Slovensko.

 

Služby na oboch trhoch vďaka spolupráci v rámci klastru

 

Kolín je pre spoločnosť Toyota kľúčovým uzlom českého, slovenského i maďarského dodávateľského reťazca. Vďaka prístupu a vysokej kvalite poskytovaných služieb sa ale postupom času stal aj miestom kontroly kvality, v ktorom je v priebehu skladovania a pred samotným dodaním vozidla koncovému zákazníkovi každé vozidlo dôkladne skontrolované a pripravené na začatie prevádzky. Po vytvorení klastru Česká republika - Slovensko GEFCO z Kolína odbavuje distribúciu všetkých vozidiel značiek Toyota a Lexus pre tri vyššie uvedené trhy. „Som hrdý na naše tímy v Česku i na Slovensku. Spolupracujú intenzívne v rámci klastru a prinášajú vynikajúce výsledky, vďaka ktorým sme schopní rozvíjať naše aktivity, plniť očakávania našich zákazníkov a obnovovať zmluvy s dlhoročnými partnermi, ako je Toyota,“ vyzdvihol nadnárodný rozmer spolupráce v rámci klastru Aleksander Raczynski, generálny riaditeľ GEFCO Česká republika a Slovensko.

 

O SPOLOČNOSTI  GEFCO

GEFCO je svetovým lídrom v multimodálnom riešení dodávateľského reťazca a európskym lídrom v logistike pre automobilový priemysel. Na základe 70-ročných skúseností a jedinečnej odbornosti svojich 15 000 zamestnancov navrhuje inovatívne a flexibilné riešenia, ktoré dokážu splniť najzložitejšie výzvy dodávateľského reťazca v každom priemyselnom odvetví. Spoločnosť GEFCO pôsobí v 47 krajinách a jej súčasťou je integrovaná globálna sieť. GEFCO svojich zákazníkov obsluhuje z 300 pobočiek po celom svete. V roku 2019 dosiahla Skupina GEFCO obrat vo výške 4,7 miliárd eur.

www.gefco.net cid:image001.png@01D50BDB.E9C0D5D0  cid:image002.png@01D50BDB.E9C0D5D0

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Konferencie & Semináre

Wellness Hotel Partizán  •  Bystrá

NEWMATEC 2024

Konferencia o aktuálnych a budúcich trendoch v automobilovom priemysle a vozidlách.

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin